Checkout

Meer rust & voldoening

Jouw product

Product
Quantity
Price
Coachtraject particulier (#699)
1,033.06
Coachtraject - 2 termijnen particulier (#698)
516.53

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Coachtraject - 2 termijnen particulier  × 1 516.53
Subtotaal 516.53
21% BTW 108.47
Totaal 625.00

Wat anderen zeggen

“Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en meer focus voor de toekomst. Ik was erg op zoek naar houvast en richting. De gesprekken met Harmke waren confronterend en inspirerend met humor en vertrouwen. Nu heb ik een betere kijk op mezelf en wat ik mee breng. Op zowel relationeel als carrière vlak heeft het me een enorme boost gegeven. ”

– Pepijn

“Het online coachingtraject met Harmke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me op een rustige en professionele manier geholpen. Wat opvalt is haar geduld, ze neemt de tijd om je tot inzichten te laten komen zonder die voor je in te vullen. Ze is zich erg bewust van het feit dat er in dit proces geen goede
en foute antwoorden zijn en geeft je alle ruimte om zelf te bepalen en ontdekken wat werkt en niet werkt. Haar communicatie is helder en gestructureerd.”

– Christien

Harmke heeft een vriendelijk en gelijke tijd professioneel en ondersteunend overkomen. Je voelt je direct op je gemak. De ervaring die zij zelf heeft in het leiderschap is merkbaar en werkt prettig. Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, vernieuwde inzichten in jezelf en in je manier van leiderschap, is het zeker een aanrader om bij Harmke aan te kloppen.

– Josephine

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...