Checkout

Groei naar meer grip, voldoening en rust.

Jouw product

Kom uit je hoofd
Online training
+
Oorspronkelijke prijs was: €47.00.Huidige prijs is: €27.00.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Online training- Kom uit je hoofd  × 1 47.00
Subtotaal 47.00
21% BTW 9.87
Totaal 56.87

Wat anderen zeggen

“De coachsessies met Harmke waren leerzaam. Ik ben me bewuster geworden van mezelf en mijn gedrag. Dankzij de coaching ben ik tot inzichten gekomen die me vooruit hebben geholpen. Harmke luistert met volle aandacht en houdt je een spiegel voor.”

– Francisco

“Het online coachingtraject met Harmke heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me op een rustige en professionele manier geholpen. Wat opvalt is haar geduld, ze neemt de tijd om je tot inzichten te laten komen zonder die voor je in te vullen. Ze is zich erg bewust van het feit dat er in dit proces geen goede
en foute antwoorden zijn en geeft je alle ruimte om zelf te bepalen en ontdekken wat werkt en niet werkt. Haar communicatie is helder en gestructureerd.”

– Christien

Harmke heeft een vriendelijk en gelijke tijd professioneel en ondersteunend overkomen. Je voelt je direct op je gemak. De ervaring die zij zelf heeft in het leiderschap is merkbaar en werkt prettig. Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, vernieuwde inzichten in jezelf en in je manier van leiderschap, is het zeker een aanrader om bij Harmke aan te kloppen.

– Josephine