Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Yes, de training zit erop, you did it! Dat was de eerste stap naar meer rust en balans. Ik hoop dat het je inzichten en meer bewustzijn heeft gebracht.

Laten we samen de balans opmaken. Tot welke groep behoor jij?

  1. De groep die de training niet volledig heeft doorlopen. Je bent vol goede moed begonnen, maar dit belandt al snel op de stapel van trainingen en artikelen die je nog wilt doornemen. Maar het lukt je gewoon niet, je hebt er de tijd niet voor. Je wordt geleefd en tijd voor jezelf is iets wat nog niet in jouw dagelijkse leven voorkomt. 
  2. De groep die alles heeft gelezen, maar nog geen opdrachten heeft uitgevoerd. Je weet hoe nu met zichzelf aan de slag te gaan. Je neemt je voor om binnenkort, als je meer tijd hebt, alle oefeningen te gaan toepassen. Maar je weet stiekem eigenlijk wel dat die tijd van ‘minder druk zijn’ niet op korte termijn zal komen. 
  3. De groep die alles al 1 keer heeft doorlopen. Jij was zo eager dat je meteen met alle modules aan de slag bent gegaan. Je hebt van alles ervaren, er was weerstand, maar het deed je ook goed om hiermee bezig te zijn. Het lukt je alleen nog niet om echt die stap te zetten om het te integreren in je dagelijkse leven. Daar ben je gewoon te druk voor en je ziet de oplossing hiervoor ook niet. Je volgt vaker dit soort trainingen, maar écht veranderen doe je niet.

Even bellen

Tot welke groep je ook behoort, ik stel voor dat we even bellen. Wat ik namelijk merk is dat mensen de vertaalslag willen maken van WETEN naar DOEN en ze wel een stok achter de deur kunnen gebruiken om het echt te doen en te integreren in het dagelijkse leven. Of een spiegel om ze te confronteren (liefdevol) met hun gedrag.

En laten we eerlijk zijn, een korte training geeft je niet de transformatie waar jij naar op zoek bent. Het geeft je niet de rust en voldoening waar je zo naar verlangt. Maar samen, in 3 maanden lukt dat wel!

Leef je leven ten volste met het 1-op-1 Coachtraject

In dit 1-op-1 coachtraject gaan we 3 maanden samen aan de slag. Ik leer je hoe je – net als ik – afkomt van die onrust en hoe je milder kunt zijn naar jezelf. We pakken jouw energielekken, belemmerende overtuigingen en vastgeroeste patronen aan. Maar je leert ook hoe je beter kunt ontspannen en meer balans in je leven krijgt.

Het resultaat? Meer rust, voldoening en geluk in je leven. Je leeft bewuster, je zit lekkerder in je vel en zorgt beter voor jezelf, ook op mentaal en emotioneel gebied. Je bent weer in verbinding met jezelf, wat voelt als thuiskomen. Er is meer diepgang en verbinding, ook in contact met de ander. Je weet wie je bent, wat je wilt en je kunt meer genieten van het leven!

Gun jij jezelf een relaxter leven met meer voldoening, rust en balans?

Super leuk om samen aan de slag te gaan

Het feit dat je deze online training hebt gevolgd, zegt genoeg. Jij bent klaar om stappen te zetten naar jouw verlangen en de regie te pakken. Meer voldoening, meer rust en meer diepgang in je leven. Gun dat jezelf!

Meer informatie over het 1-op-1 coachtraject en inplannen gratis matchcall.